O nas

Svet igral je družinsko podjetje. Nastalo je iz vizije lesarskega inžinirja Grega in vzgojiteljice Mojce. Srečo, ki jo sami doživljamo na igralih na našem vrtu, želimo deliti z vami in z vašimi najmlajšimi.

Želela sva združiti najina strokovna znanja in ustvariti podjetje, v katerem bova oba delala s srcem in hkrati družbi dajala nekaj čudovitega. Otroci so najin velik zaklad, igrala pa njihov in tako je nastala ideja za Svet igral.

Glede na dolgoletne izkušnje pri delu z otroci in z lesom, veva kaj je pomembno. Ideje za različna igrala nama dajeta tudi najina sinova, ki jima domišljija deluje res maksimalno. Vsak nov izdelek skrbno analizirava in poskrbiva, da se ujema z željami in z gibalnimi sposobnostmi otrok. Hkrati je potrebno, da so igrala za otroke varna, kvalitetna in so kot lep okras na vašem vrtu ali igrišču.

Vedno smo pripravljeni poslušati in upoštevati vaše želje. Najprej vas obiščemo in vam po ogledu prostora, namenjenega za igralo, nudimo strokovno svetovanje in izris tlorisa z igralom. Pri tem upoštevamo želje vas in vaših otrok, jih prilagodimo standardom in izdelamo kvalitetno igralo. Prilagodimo lahko velikost in višino igrala, barvo hišice, okenske police, ograje in vse dodatne elemente iz naše ponudbe.

Skupaj z vami, na osnovi vaših želja, idej in potreb, razvijamo tudi nove izdelke in dopolnjujemo našo ponudbo.

Svet igral, z ljubeznijo za otroke, starše in vzgojitelje.